Är det omöjligt att få leva lycklig?

Många undrar: Är det omöjligt att få leva lycklig? Dagens bibeltext ger oss ett mycket uppmuntrande svar på den frågan. Läs Jesus Kristus egna ord här: ”Jesus såg dem i ögonen och sade till dem: ”För människor är detta omöjligt, men för Gud är allting möjligt.” Matteus 19:26
Man kan leva lyckligt
Är det möjligt att leva lycklig?
Perfekt hälsa varje dag
Gud lovar i bibeln att det snart kommer en tid då ödmjuka trogna människor kan vakna varje dag med en perfekt hälsa. Vi kan se fram emot leva lyckliga tillsamman med våra nära och kära, tom med de som har fått uppstå från döden. Tänk så fantastiskt det kommer att bli att få möjlighet och tid till att utveckla dina förmågor inom musik, konst, vetenskap eller inom något annat område du är intresserad av.
För Gud är inget omöjligt
Men hur kan vi då lita på att alla dessa löften från Gud kommer att uppfyllas snart? Jesus gav oss ett slående bevis när han sa: ”För människor är detta omöjligt, men för Gud är allting möjligt.” På frågan: Är det omöjligt att få leva lycklig? kan vi med övertygelse säga: Det är fullt möjligt att leva lycklig redan nu om vi har ett gott nära förhållande till vår Skapare och Gud. Och vi kan få uppleva lycka för evigt om vi är trogna får kärleksfulle himmelske Far Jehova Gud.
Mer läsning: